TC VLODROP

  

 

We hebben besloten een Defibrillator (AED) aan te schaffen om in geval dat iemand met hartfalen direct geholpen kan worden door reanimatie gebruikmakend van de zogenaamde Defibrillator (AED) in afwachting van de gealarmeerde ambulance dienst van de GGD, die dan het dan verder overneemt.

Elke seconde telt…..  Dus snel handelen is gewenst. Ook al heb je geen training gehad schroom niet, bel de hulpdienst, neem de defibrillator , deze vindt je in de kantine achter de bar bij het  afbeelding zoals hierboven (groen vierkant display met hart).

Begin direct met reanimeren  door op de borst te drukken , 30 x per minuut.en maak de klep open door druk op de knop bij pijl. Het apparaat vertelt wat je moet doen. Volg de instructie. Ben niet bang, je kunt niets fout doen.

We vragen jullie het apparaat alleen uit de houder voor noodgevallen. Elk onnodig verbruik van de  batterij kan tot gevolg hebben dat deze te weinig capaciteit heeft als men het moet gebruiken. Het apparaat heeft een  zelftest en heeft een indicator als de batterij verwisseld dient te worden.

Enkele leden hebben al deelgenomen aan een profesionele training van de leverancier.

 


 www.tcvlodrop.com